Eucalyptus Bottles

Érdekel a zero waste életmód? Még nem találtad meg a hozzád illő kulacsot?

Szeretnéd csökkenteni a műanyaglábnyomodat? A PET-palackok elhagyása lehet az első lépés.

Kézzel festett kulacs | 9900 Ft

Rozsdamentes acél | 800 ml

Több műanyag - nagyobb szénhidrogén kitermelés

Magyarországon évente több, mint egymilliárd palackozott üdítő kerül eladásra. A PET (polietilén-tereftalát) gyártásakor kőolajat használnak fel, így a fokozott kereslettel együtt nő a kőolaj- és földgázkitermelés. Egy átlagos, félliteres palack elkészültéig mintegy tíz gramm üvegházhatású CO2 jön létre.

Károsítja a környezetet és az élővilágot

A kiürült palackok többsége a háztartási hulladékok közé kerül a szelektív hulladékgyűjtő helyett. Ezután a talajjal érintkezve mérgező anyagok oldódnak ki belőlük, amelyek beszennyezik a talajt és a vizeket. A szennyeződés így bekerülhet a táplálékláncba, közvetve akár az ember szervezetébe is.

Veszélyt jelenthet az egészségre

Egyes kutatások szerint már a boltok polcain beleoldódhatnak az italokba káros vegyületek a hosszú tárolás, magas hőmérséklet, vagy fény hatására.

Milyen kockázatot jelenthetnek a műanyagpalackok?

Használj saját kulacsot!

Egy saját kulaccsal helyettesítheted a palackozott ásványvizeket. Bármikor a csapnál, vagy az országot járva túrázáskor közkutaknál utántöltheted. Többféle anyagú és konstrukciójú palackok léteznek (műanyag, üveg, fém), amelyek között biztosan megtalálod a stílusodhoz és életmódodhoz leginkább passzolót.

Eucalyptus Bottles

Kézzel festett kulacs

A legjobb választás, ha szeretnél egy igazán egyedi, Magyarországon tervezett és díszített palackot. Minden kulacs festését kézzel végzem, így biztosan nem találsz köztük két egyformát.

Kézzel festett kulacs | 9900 Ft

Rózsaszín cickafark

Rozsdamentes acél | 800 ml

 

Környezetbarát

Hosszútávú befektetés

Napi egy másfél literes ásványvíz évi 35-55 ezer forintba kerülhet. Egy hosszan használható, újratölthető kulacs néhány hónap alatt anyagilag is biztosan megtérül.

Egészségesebb

Strapabíró, bárhová magaddal viheted

A rozsdamentes acél kulacsok a legstrapabíróbbak, se nem horpadnak be, se nem törnek el. A mindennapokhoz ajánlott, a munkahelyeden kívül számíthatsz rá edzés, vagy túrázás alkalmával is.

Öltözéked legújabb darabja lehet

Bármit tölthetsz bele

Az alumínium palackokkal ellentétben egy acél kulacsba bármilyen innivaló tölthető, legyen szó akár savas gyümölcslevekről, tejtermékekről, sportitalokról, vagy forró kávéról.

Így érkezik a megrendelésed...

Szállítás során a palackot környezetbarát csomagolópapír óvja a sérülésektől, a doboz FSC-minősítésű papírból készül, így rendelésed abszolút zero waste!

Kézzel festett kulacs

Eucalyptus Bottles

  • Facebook
  • Instagram

A megrendelés leadásától, előreutalásos fizetési opció esetén a megrendelés teljes összegének megérkezésétől számított két munkanapon belül átadom a futárszolgálatnak a csomagot.

A szállítást a Foxpost futárszolgálat végzi, lehetőség van átvételre Foxpost automatából, vagy házhozszállításra.

További információkat a www.foxpost.hu oldalon találsz. Csak belföldi szállításra van mód.

Lehetőség van előreutalással és utánvéttel fizetni. Az előreutalás opció választásakor kérlek ellenőrizd email-fiókodat, ugyanis a megrendelés feldolgozását követően emailben továbbítom az átutalás részleteit. Előfordulhat az is, hogy a levél a levélszemét mappában landol.

Utánvétes fizetés esetén automatánál csak bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnak készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.