• Eucalyptus Bottles

Milyen fajta kulacs illik a leginkább hozzád?

Milyen fajta kulacs lehet a hozzád leginkább illő? Mivel helyettesítheted a palackozott italokat, és csökkentheted így a műanyaglábnyomodat?Rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél kulacsok a legstrapabíróbbak, se nem horpadnak be, se nem törnek el. Bármilyen innivaló tölthető beléjük, akár gyümölcslevek vagy tejtermékek is. Éppen ebből következik, hogy az acél kulacsok magasabb árfekvésűek társaiknál. Kaphatók szimpla- és duplafalú, hőtartó felépítésben, a mindennapokhoz ajánlott.


Alumínium

Az alumínium palackokba az acéllal ellentétben csak víz tölthető, ám cserébe némileg kisebb a súlya. Sportoláshoz remek kiegészítő lehet, egy karabinerrel akár túrahátizsákhoz, vagy biciklihez is rögzíthető.


Üveg

Az üvegpalackokba bármilyen folyadék tölthető, viszont igencsak sérülékeny, ezért érdemes lehet egy védőhuzatot is beszerezni hozzá.


Műanyag

Könnyű, rugalmas és ellenálló egy műanyag kulacs, így sportoláshoz szintén egy ideális megoldás lehet. Kialakításuk általában robusztusabb, mint a többifajta palacknak, és áruk a legalacsonyabb. Egyes vélekedések szerint azonban az ezekben a kulacsokban használt műanyagok (pl. tritan) esetében sem lehet kizárni, hogy veszélyt jelentenének az ember egészségére.


#kulacs #fenntarthatóság #palack #műanyagmentes #környezetvédelem

39 megtekintés
  • Facebook
  • Instagram